POP e-mail instellen op Android

In deze tutorial laten we zien hoe u een pop e-mailadres instelt op uw Android device.

1. Navigeer naar 'E-mail':

E-mail op een Android device

2. Navigeer naar 'Instellingen > Accountmanager' (instellingen worden meestal geopend via de knop Android instellingen op het apparaat):

E-mail accountmanager android

3. Klik op 'Account toevoegen':

Pop3 e-mail account toevoegen in Android.

4. Vul het e-mailadres en wachtwoord in dat u van ons heeft ontvangen en klik op 'Volgende':

E-mailadres en wachtwoord invullen in Android.

5. Kies 'POP3-account':

POP3 e-mail account.

6. Vul de gegevens in die u van ons heeft ontvangen en zorg dat u bij 'Gebruikersnaam' uw volledige e-mailadres invult:

Gegevens inkomende mailserver.

7. Stel in het volgende scherm de gegevens van uw internet provider in:

Uitgaande mailserver

8. Kies de frequentie voor het automatisch ophalen van e-mail:

Automatisch ophalen pop mail.

9. Vul tot slot de afzender en een naam voor het account in:

Account naam en afzender.

U kunt nu via uw Android device e-mail versturen en ontvangen.