Een pdf link maken

PDF, Word, Excel of andere bestanden kunnen onder een link op de website worden geplaatst.

1. Dubbelklik op een tekst om deze te wijzigen.
  2. Selecteer de gewenste link tekst en klik op het "link" icoon.
  3. Selecteer het PDF-bestand via het tabblad "Bestand link".
  4. Eventueel kan via de knop "Uploaden" een nieuw bestand worden geüpload.
  5. Vink “Openen in nieuw scherm” aan zodat het PDF-bestand in een nieuw tabblad van de browser wordt geopend.
  6. Klik op "Ok" en op "Opslaan".
trisha,07-09-2016 @ 12:34
d
brampetiet,18-04-2017 @ 17:26
drgdgdg
quin,17-03-2020 @ 22:05
goed
judith,14-07-2020 @ 16:01
pdf bestand
STP,22-09-2022 @ 12:00
sites.google.com/ikc-overhoeks.nl/stpnl-nl